Jeg ønsker tilbud

Om Bobilvalg

For å gjøre beslutningsprosessen for førstegangskjøpere enklere opprettet Roger Kvaløy og Per Vie nettstedet Bobilvalg. Her kan du bli bedre kjent med de forskjellige bobiltypene og se nærmere på hvilken type bobil som kan passe best for deg i forhold til hvilken type turer du ser for deg, og hvor mange som skal være med deg på turene.

Ved å fylle ut et enkelt skjema og klikke på «Send» vil du som potensiell bobilkjøper motta gode, uforpliktende tilbud fra autoriserte bobilforhandlere på den du har kommet frem til er drømmebobilen. Enkelt, gratis og uforpliktende.

Som godt over gjennomsnittet aktive bak bobilrattet har Per og Roger gjort seg en del erfaringer fra livet i bobil, og de har virkelig sett hvor viktig det er å velge riktig bobiltype.

Per har bakgrunn som Art Director, illustratør, kommunikasjonsrådgiver og blogger, og har gjennom mange år gjort seg godt kjent i bobilmiljøet med sin reiseblogg vieveier.no, der han deler sine bobilopplevelser fra hele 25 land rundt i Europa. Med rundt 17.000 følgere på vie veier sin Facebook-side har han etablert seg som landets største bobilblogger. Per har også en stor følgerkare på sin Youtube-kanal.

Roger har jobbet i IT bransjen siden 1993, startet opp flere selskaper inkludert egen coaching virksomhet i flere år, etter å ha etterutdannet seg i 2010. Idag hjelper han i hovedsak grundere og mindre virksomheter med å utvikle, drifte og selge sine produkter og tjenester på nettet. Etter en lengre modningsprosess, der han blant annet lot seg inspirere av bloggen til Per, tok han endelig beslutningen om å investere i bobil våren 2021. Og Roger var ikke snauere enn at han solgte huset, kjøpte Pers tidligere bybobil og flyttet inn i bilen permanent, og har vært på veien siden.