Jeg ønsker tilbud

Bybobil
- for smale veier og trange bygater

Typisk for en bybobil er at det er bilprodusenten som har produsert både chassis og karosseri, mens bodelsprodusenten har laget inventaret. 

Bybobilsalget bare øker, og det er naturlige årsaker til det. Bilen er kompakt, med mye mindre yttermål enn andre typer bobiler. Dermed er den også enklere å håndtere på smale veier og trange bygater.

Du kan få bybobiler med enten trerrstilt dobbelseng bak, eller to langsgående senger som kan gjøres om til dobbelseng.

Les mer

Alkovebil
– klassikeren for familien

Disse bobilene kjennetegnes av alkoven som er over førerhuset. Bilene er gjerne bygget for seks personer, med køyesenger bak og dobbeltseng over førerhuset.

Alkovebilen skiller seg mest ut, med et synlig overbygg over førerhuset, og de passer spesielt godt til barnefamilier som ønsker to separate soveområder. I en alkovebobil kan barna ta tidlig kveld og får sin uforstyrrede sovedel oppe i alkoven når forhenget er trukket for

Les mer

Delintegrert
- folkefavoritten

Dette er ikke bare den mest populære bobiltypen her til lands, men faktisk i hele Europa. Ikke så rart, da du får mye for pengene mht plass og alternative løsninger. Ofte er det dobbeltseng bak, og foran er det raust med plass.

De delintergrerte bobilene kjennetegnes av at bilprodusenten har produsert førerhus og chassis, mens bodelsprodusenten har laget bodelen. Her har du alle muligheter som i en helintegrert bil, men hvis du vil ha senkeseng vil den være over salongen foran i bilen. Dette er en veldig populær løsning fordi du da kan ta med deg barnebarn eller et vennepar på tur. Du kan også velge mellom tverrstilt dobbeltseng bak og to enkeltsenger som kan gjøres om til dobbeltseng. Men vær klar over at ekstra senkeseng øker vekten på bobilen, som igjen kan føre til lavere nyttelast.

Les mer

Helintegrert
- romslig og helhetlig

De helintegrerte bobiler har blitt stadig mer populære i Norge. Kanskje ikke så rart, da denne bobiltypen gir en helt annen romfølelsen enn de delintegrerte bobilene, og spesielt foran i bilen. I tillegg får du en fantastisk panoramautsikt fra fører- og passasjerplass, takket være en bredere front.

De helintegrerte bobilene kjennetegnes av at bilprodusenten har produsert chassis og styrekonsoll, mens bodelsprodusenten har laget hele karosseriet. 

Planløsningen bak i selve boenheten er ganske lik en delintegrert bobil, med dobbeltseng bakerst. En viktig faktor som en helintegret bil er alene om er at bilen er godt isolert helt frem til førerhuset. Det vil si at du kan få varme i gulvet helt frem til fronten på bobilen, noe som kan være viktig for deg som ønsker å utvide bobilsesongen til mer enn sommerbruk.

Les mer