Jeg ønsker tilbud

Helintegrert - romslig og helhetlig

De helintegrerte bobilene kjennetegnes av at bilprodusenten har produsert chassis og styrekonsoll, mens bodelsprodusenten har laget hele karosseriet. 

De helintegrerte bobiler har blitt stadig mer populære i Norge. Kanskje ikke så rart, da denne bobiltypen gir en helt annen romfølelsen enn de delintegrerte bobilene, og spesielt foran i bilen. I tillegg får du en fantastisk panoramautsikt fra fører- og passasjerplass, takket være en bredere front.

Helintegrerte bobiler har vanligvis en romslig og åpen bodel, som inkluderer et kjøkken, en sittegruppe, et bad og et soverom. Interiøret er utformet for å gi en følelse av åpenhet og plass, og er utstyrt med alle fasiliteter som man vil forvente i en moderne bobil. 

Soverommet kan enten være en separat soveplass i bodelen, eller en seng som senkes ned fra taket. Dette gir mer plass til oppbevaring i bodelen, og sengen kan enkelt heves og senkes når den ikke er i bruk.

Helintegrerte bobiler er som regel større og mer romslige enn andre typer bobiler, og har dermed også mer plass og komfort for familier eller større grupper. De er også å anse som mer komfortable og gir et bedre utsyn for føreren, som gjør denne typen bobil mer egnet for lengre turer og kjøring på motorveier.

Helintegrerte bobiler er ofte dyrere enn andre typer bobiler, men gir til gjengjeld en høy grad av komfort og funksjonalitet. De er et populært valg for de som ønsker en romslig og luksuriøs bobil til lengre reiser.

Passer best for:
Deg som liker å ha god plass og litt ekstra komfort. Gjerne par som trives på campingplasser.

Fordeler:
En av fordelene er mer den romslige plassen i front i bilen, og en eventuell senkeseng stjeler ikke plass i salongen. De helintegrerte bobilene har også større lagringsplass, med den såkalte «garasjen» bakerst, og også gjerne flere lasterom fremover i bilen.

VÆR OPPMERKSOM PÅ
at det kan oppleves som mer krevende å manøvrere en stor helintegrert bobil langs smale veier, og finne egnet parkeringsplass.

Plan- og sengeløsning:
Se eksempler på plan- og sengeløsninger her

Pris:

Disse bilene har gjerne prislapp på nærmere to millioner kroner. Samtidig kan du få en fin helintegrert bobil fra 950 000 kroner, noe som trolig er nærmere en gjennomsnittlig pris på ny bobil i dag, om vi ser på alle ulike modeller samlet.

Få tilbud fra flere autoriserte bobilforhandlere som dekker ditt behov

Tjenesten er gratis og uforpliktende

Klikk Her

Eksempel på helintegrert

Adria Sonic Supreme

 

Oversikt over helintegrerte bobiler til salg hos finn.no 

Klikk Her