Jeg ønsker tilbud

Delintegrert - folkefavoritten

Dette er ikke bare den mest populære bobiltypen her til lands, men faktisk i hele Europa. Ikke så rart, da du får mye for pengene mht plass og alternative løsninger. Ofte er det dobbeltseng bak, og foran er det raust med plass.

Boenheten i en delintegrert bobil består av en bodel og et soverom. Bodelen inneholder vanligvis et kjøkken, et bad og en sittegruppe. Soverommet kan være en fast seng eller en sammenleggbar seng som vanligvis plasseres over førerhuset.

En delintegrert bobil er vanligvis mindre og lettere enn en alkovebobil. Den har en mer strømlinjeformet form enn en alkovebobil, noe som gir bedre aerodynamikk og dermed et lavere drivstofforbruk.

En delintegrert bobil er også ofte billigere enn en helintegrert bobil, og tilbyr en god balanse mellom komfort og pris. De er også enklere å kjøre og manøvrere på veien enn en stor helintegrert bobil.

Generelt sett er en delintegrert bobil en populær og praktisk valg for de som ønsker en romslig og komfortabel bobil til en fornuftig pris.

Passer best for:
Par eller liten familie som vil ha en praktisk og romslig hytte på hjul. 

Fordeler:
Mye bobil og plass for pengene. Bilene har som oftest gode, praktiske løsninger.

VÆR OPPMERKSOM PÅ
at flere modeller av denne bobiltypen krever C1 sertifikat, og at delintegrerte bobiler for klasse B sertifikat har en mindre nyttelast. Men i de aller fleste tilfeller nok.

Plan. og sengeløsning:
Se eksempler på plan- og sengeløsninger her

Pris:

Disse bilene koster fra 700 000 kroner til 1,4 millioner kroner, men du kan også komme enda lavere i pris hvis du tar til takke med en litt eldre modell.

Få tilbud fra flere autoriserte bobilforhandlere som dekker ditt behov

Tjenesten er gratis og uforpliktende

Klikk Her

Eksempel på delintegrert 

Adria Matrix Supreme 670 DC | 2021

 

Oversikt over delintgrerte bobiler til salg hos finn.no 

Klikke her