Jeg ønsker tilbud

Bybobil - for smale veier og trange bygater

Typisk for en bybobil er at det er bilprodusenten som har produsert både chassis og karosseri, mens bodelsprodusenten har laget inventaret. 

Bybobilsalget bare øker, og det er naturlige årsaker til det. Bilen er kompakt, med mye mindre yttermål enn andre typer bobiler. Dermed er den også enklere å håndtere på smale veier og trange bygater.

Bybobiler er vanligvis utstyrt med alle grunnleggende funksjoner som du forventer å finne i en bobil, som et kjøkken, bad og en sittegruppe. Imidlertid vil disse funksjonene vanligvis være mindre og mer plassbesparende i en bybobil. Dette gjør det mulig å maksimere bruken av den tilgjengelige plassen i kjøretøyet, mens man fortsatt har tilstrekkelig plass til å bo og bevege seg rundt.

Bybobiler er også mer økonomiske å kjøre enn større bobiler, da de vanligvis er lettere og mer drivstoffeffektive. Dette gjør bybobiler til et ideelt valg for de som ønsker å reise i byer og tettbebygde områder, eller for de som ønsker en mer økonomisk og kompakt bobil.

Du kan få bybobiler med enten tverrstilt dobbelseng bak, eller to langsgående senger som kan gjøres om til dobbelseng.

Passer best for:
Deg som kjører mye alene. Er også optimal for par aktive par som liker å kjøre på smale veier eller trange bygater.

Fordeler:
Praktisk og lett fremkommelig bobil som er enkel å kjøre og enkel å parkere. Større sikkerhet enn de andre bobiltypene. Og velger du en bybobil opp til seks meter blir fergekostnadene vesentlig lavere enn for de større bobilene.

VÆR OPPMERKSOM PÅ
at det er trangt om plassen, og naturlig nok mindre romfølelse enn i de større bobilmodellene.

Plan- og sengeløsning:
Du kan få bybobiler med enten tverrstilt dobbelseng bak, eller to langsgående senger som kan gjøres om til dobbelseng. Se eksempler på plan- og sengeløsninger her

Pris:

Prisen på en bybobil varierer etter hvilket merke du velger og hvor mye utstyr du vil ha. En bybobil koster vanligvis fra 700 000 kroner til 1.100.000 kroner.

Få tilbud fra flere autoriserte bobilforhandlere som dekker ditt behov

Tjenesten er gratis og uforpliktende

Klikk Her

Eksempel på bybobil

KNAUS BoxStar Lifetime 600 | 2022

 

Oversikt over bybobiler til salg hos finn.no 

 

Klikk her