Jeg ønsker tilbud

Alkovebil - klassikeren for familien

Disse bobilene kjennetegnes av alkoven som er over førerhuset. Bilene er gjerne bygget for seks personer, med køyesenger bak og dobbeltseng over førerhuset.

Alkovebilen har vanligvis en romslig bodel, som inneholder et kjøkken, en sittegruppe, et bad og et soverom. Soverommet kan enten være alkoven over førerhuset, en separat soveplass i bodelen eller en sammenleggbar seng som plasseres over sittegruppen.

Alkovebilen er vanligvis større og mer romslig enn en delintegrert bobil, og har dermed også mer plass og komfort for familier eller større grupper.

En alkovebil er også noe høyere og tyngre enn andre typer bobiler, noe som kan gjøre den mindre egnet for å kjøre på smale eller ujevne veier. Alkovebilen er derimot vanligvis mer økonomisk enn en helintegrert bobil og gir bedre plass til oppbevaring.

Generelt sett er alkovebilen en populær og praktisk valg for de som ønsker en stor og romslig bobil til en fornuftig pris, og som er egnet for familier eller større grupper.

Passer best for:
Deg som vil ha med deg hele familien på tur, og trenger godt med sengeplass.

Fordeler:
Romslig bobil med sengeplasser nok til hele familien.

VÆR OPPMERKSOM PÅ
at du må regne med noe høyere forbruk av drivstoff fordi aerodynamikken ikke er like god som på delintegrerte på grunn av overbygget.

Plan- og sengeløsning:

Se eksempler på plan- og sengeløsninger her

Pris:

Prislappen på alkovebilene varierer mellom 700 000 kroner og 1,3 millioner kroner.

Få tilbud fra flere autoriserte bobilforhandlere som dekker ditt behov

Tjenesten er gratis og uforpliktende

Klikk Her

Eksempel på Alkovebil

Hobby Siesta de Luxe A65 GM  | 2020

 

Oversikt over alkove bobiler til salg hos finn.no 

Klikk Her